صفر و یک - برنامه نویسی - لینوکس

دست نوشته های شخصی من در مورد نرم افزار، سیستم عامل و برنامه نویسی لینوکس

صفر و یک - برنامه نویسی - لینوکس

دست نوشته های شخصی من در مورد نرم افزار، سیستم عامل و برنامه نویسی لینوکس

لیدورا یک وبلاگ تخصصی برنامه نویسی یا لینوکس نیست. بیشتر محلیه برای ثبت چیزهایی که قراره بیشتر از یه بار خونده بشن. اگه به درد شما هم خورد که زکات دانش ما پرداخت شده، شکر.

آخرین نظرات

نویسندگان

مسابقه: کمک به رابین‌هود اینترنت!

جمعه, ۱ فروردين ۱۳۹۳، ۰۲:۵۶ ق.ظ

mozstumbler-blog

(قسمت اول این مطلب از وبلاگ کیبرد آزاد نقل گردیده است)

رابین هود اینترنت نیازمند کمک شما است: به پروژه موزیلا لوکیشن سرویس بپوندید

جی‌پی‌اس گوشی‌تون رو خاموش کنین و برنامه‌ای رو اجرا کنین که می‌خواد جای شما رو بدونه (مثلا Foursquare) و ببینین که اون برنامه هنوز می‌تونه با تقریب خوبی بگه شما کجا هستین! اما چطوری؟‌ این اتفاق از روی دکل‌های مخابراتی شبکه تلفن موبایل و وایرلس‌هایی که دیده می شن می افته. قبلا هزاران نفر از اینجایی که شما بودین رد شدن و گوشی‌شون روشن بوده و جی پی اس به یک سرور مرکزی (مثلا گوگل) گفته که «علی دقیقا از روی جی پی اس اینجاست، این وایرلس‌ها رو می بینه ، به این دکل مخابراتی وصله و این دکل‌ها رو هم می بینه». حالا اگر دوباره از گوگل بپرسیم «سارا یه جایی است که جی پی اس نداره اما دقیقا همون وایرلس ها رو می بینه و همون دکل‌ها رو» گوگل با خودش فکر خواهد کرد «خب پس لابد همون جایی است که علی بوده دیگه» و جواب می ده «سارا دقیقا فلان جا است».

اما این اطلاعات فقط در دست چند شرکت محدود به سرکردگی گوگل است و گرفتن این اطلاعات برای افراد و برنامه‌ها نیازمند اشتراک و پول و این چیزها. حالا شرکت موزیلا (که پشت فایرفاکس و تاندربرد است و مدتیه داره نقش رابین هود اینترنت رو بازی می کنه تا ما رو از دست شرکت‌های تجاری کمی نجات‌ بده) وارد صحنه شده و می خواد همین سرویس رو رایگان راه اندازی کنه. در اصل می خواد اطلاعاتی که شرکت های خصوصی از وایرلس‌های دنیا، دکل‌های مخابراتی دنیا و مکان اونها دارن رو تا حد ممکن جمع کنه و مجانی به همه بده.

ادامه معرفی پروژه در وبلاگ کیبرد آزاد جادی

چگونه در مسابقه شرکت کنیم؟

آخرین نسخه‌ی برنامه‌ی MozStumbler را از گیت‌هاب (لینک) بر روی گوشی یا تبلت سیم‌کارت خور آندرویدی خود نصب نمایید، در تنظیمات برنامه، نام کاربری (یوز نیم) خود را به صورت یک نام دلخواه و بلافاصله پس از آن عبارت sito.ir@ قرار دهید (مانند jadi@sito.ir) و سپس هر موقع که از منزل بیرون رفتید این برنامه را اجرا نمایید تا اطلاعات مربوطه را ذخیره نماید. همچنین نام کاربری خود در این برنامه را در قسمت کامنت‌های این‌جا نیز حتما اعلام نمایید تا در صورت برنده شدن یک نام کاربری بتوانیم هویت شخص را تایید نماییم.

در تنظیمات پیش‌فرض برنامه هر موقع شما به شبکه‌ی Wifi متصل گردید اطلاعات جمع آوری شده بر روی سرور موزیلا آپلود شده و در جدول مشارکت‌کنندگان رتبه‌بندی خواهید گردید.

نکته: قبل از انتخاب نام کاربری به این صفحه (لینک) رفته و مطمئن شوید که آن نام کاربری قبلا استفاده نگردیده باشد.

mozstumbler-banner-468برنده مسابقه چه زمانی و چگونه انتخاب و اعلام می‌گردد؟

برنده‌ی این مسابقه در تاریخ ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۳ بر اساس بالاترین میزان مشارکت کاربران که از طریق این لینک در سایت بنیاد موزیلا قابل مشاهده برای عموم است انتخاب و اعلام خواهد گردید. توجه داشته باشید که تنها افرادی در این مسابقه شرکت داده خواهند شد که طبق فرمت گفته شده در قسمت بالایی (چگونه در مسابقه شرکت کنیم؟) در این برنامه مشارکت نمایند.

جوایز مسابقه چیست؟

  • نفر اول: یک برد RaspberryPi Model B ساخت انگلستان از طرف فروشگاه لینوکس سی‌تو به ارزش ۲۱۰٫۰۰۰ تومان + حضو رایگان و به دلخواه در یکی از دوره‌های آموزشی بین‌المللی LPI شرکت فناوران آنیسا (اولین و فعال‌ترین مرکز آموزش LPI در ایران) به ارزش ۸۰۰٫۰۰۰ تومان، جمعا با ارزش بیش از ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان!
  • نفرات دوم الی پنجم: شرکت در یکی از دوره‌‌های آموزشی بین‌المللی LPI شرکت فناوران آنیسا (اولین و فعال‌ترین مرکز آموزش LPI در ایران) با ۵۰% تخفیف، هر یک به ارزش ۴۰۰٫۰۰۰ تومان

درخواست از شما:

از شما تقاضامندیم این مسابقه (و پروژه) را به هر نحو ممکن با اشتراک گذاشتن پیوند در شبکه‌های اجتماعی خود، نوشتن مطلب در وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های خود، طراحی بنرهای جذاب و … معرفی نمایید تا این پروژه‌ی رایگان و غیرانحصاری هر چه زودتر برای کشور ایران قابل استفاده گردد.

امید است که در پایان این مسابقه نقشه ایران همانند کشورهای اروپایی کاملا روشن گردد! :)

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۳/۰۱/۰۱
علی رضا پژوهش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی