صفر و یک - برنامه نویسی - لینوکس

دست نوشته های شخصی من در مورد نرم افزار، سیستم عامل و برنامه نویسی لینوکس

صفر و یک - برنامه نویسی - لینوکس

دست نوشته های شخصی من در مورد نرم افزار، سیستم عامل و برنامه نویسی لینوکس

لیدورا یک وبلاگ تخصصی برنامه نویسی یا لینوکس نیست. بیشتر محلیه برای ثبت چیزهایی که قراره بیشتر از یه بار خونده بشن. اگه به درد شما هم خورد که زکات دانش ما پرداخت شده، شکر.

آخرین نظرات

نویسندگان

۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۳ ثبت شده است

http://delimiter.com.au/wp-content/uploads/2012/10/access-granted-hacked.jpg

1. Hack a day
این وب سایت حاوی اخبار، پروژه ها، فیلم ها ، انجمن ها و یه سری از اطلاعات دیگه در مورد هک کردنه که برای همه می تونه مفید باشه.

2. Security Focus
این وب سایت از سال 1999 در حال کاره و حاوی پست های کارشناسان در زمینه امنیته.

3. Astalavista
این وب سایت به شما می گه که سیستمتون چطور می‌تونه آسیب پذیر باشه و به شما اطلاعاتی راجع به اون می‌ده.

4. PacketStorm Security
بر طبق شعار این سایت: "شما نمی دانید که چطور ممکن است آسیب ببینید" این سایت سعی می کنه توسط اخبار، اطلاعات و ابزار لازم به محافظت از اطلاعات شخصی و سازمانی شما کمک کنه.

5. Black Hat

این شرکت بیش از 15 ساله که در خط مقدم حوادث مربوط به امنیت در سراسر جهان فعال بوده. این سایت برگذاری جلسات، آموزش و بسیاری از فعالیت های دیگه در این زمینه رو بر عهده داره.


6. Metasploit Project
این وب سایت یکی از محبوب ترین ابزارهای تست نفوذه، که توسط تمام مردم در سراسر جهان استفاده می شه. این نرم افزار توسط جامعه منبع باز همراه با Rapid7 ایجاد شده.


7 Insecure.org
توی این وب سایت شما می تونید لیستی از 125 ابزار امنیتی و اطلاعات مختلف دیگه رو پیدا کنید.

8. 2600 Store
این وب سایت اطلاعاتی مربوط به هک، اخبار امنیت و بسیاری اطلاعات دیگر از منابع مفید مربوط به هک را در اختیار کاربرانش می گذاره.

 

منبع : +

۶ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ فروردين ۹۳ ، ۱۳:۱۹
علی رضا پژوهش

mozstumbler-blog

(قسمت اول این مطلب از وبلاگ کیبرد آزاد نقل گردیده است)

رابین هود اینترنت نیازمند کمک شما است: به پروژه موزیلا لوکیشن سرویس بپوندید

جی‌پی‌اس گوشی‌تون رو خاموش کنین و برنامه‌ای رو اجرا کنین که می‌خواد جای شما رو بدونه (مثلا Foursquare) و ببینین که اون برنامه هنوز می‌تونه با تقریب خوبی بگه شما کجا هستین! اما چطوری؟‌ این اتفاق از روی دکل‌های مخابراتی شبکه تلفن موبایل و وایرلس‌هایی که دیده می شن می افته. قبلا هزاران نفر از اینجایی که شما بودین رد شدن و گوشی‌شون روشن بوده و جی پی اس به یک سرور مرکزی (مثلا گوگل) گفته که «علی دقیقا از روی جی پی اس اینجاست، این وایرلس‌ها رو می بینه ، به این دکل مخابراتی وصله و این دکل‌ها رو هم می بینه». حالا اگر دوباره از گوگل بپرسیم «سارا یه جایی است که جی پی اس نداره اما دقیقا همون وایرلس ها رو می بینه و همون دکل‌ها رو» گوگل با خودش فکر خواهد کرد «خب پس لابد همون جایی است که علی بوده دیگه» و جواب می ده «سارا دقیقا فلان جا است».

اما این اطلاعات فقط در دست چند شرکت محدود به سرکردگی گوگل است و گرفتن این اطلاعات برای افراد و برنامه‌ها نیازمند اشتراک و پول و این چیزها. حالا شرکت موزیلا (که پشت فایرفاکس و تاندربرد است و مدتیه داره نقش رابین هود اینترنت رو بازی می کنه تا ما رو از دست شرکت‌های تجاری کمی نجات‌ بده) وارد صحنه شده و می خواد همین سرویس رو رایگان راه اندازی کنه. در اصل می خواد اطلاعاتی که شرکت های خصوصی از وایرلس‌های دنیا، دکل‌های مخابراتی دنیا و مکان اونها دارن رو تا حد ممکن جمع کنه و مجانی به همه بده.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۱ فروردين ۹۳ ، ۰۲:۵۶
علی رضا پژوهش